top of page

Det kæmper jeg for

Opdateret: 19. aug. 2022

Lad os skabe et samfund, hvor vi tager ansvar for os selv, hinanden og vores klode.


Danmark bør være et land hvor vi kan udfolde os, fordi vi føler os trygge. Hvor vi går efter vores drømme og visioner på tværs af køn - både når det gælder familie- og arbejdsliv samt energi og klima.


Jeg har selv oplevet at gå på kompromis med mit privatliv, for at kunne lykkes som selvstændig. Det kunne jeg godt tænke mig at ændre for fremtidens iværksættere.

Jeg er optaget af at skabe en bæredygtig fremtid - for vores familieliv, for vores arbejdsliv og for vores klima.Bæredygtigt arbejds- og familieliv

Giv skabertrangen bedre vilkår

Alt for mange mødre og fædre holder sig tilbage, når det kommer til at gøre en god idé til en god forretning. Det føles for risikabelt, fordi familien ender med at betale prisen - i både penge og tid. Derfor kæmper jeg for et samfund, hvor vi kan passe på dem, der er tættest på os, uanset hvilket arbejdsliv vi vælger, og hvor vi kan give noget til det store fællesskab uden at gå på konpromis med det lille.Bæredygtig energi og klima

Gør grønne investeringer attraktive

Det skal betale sig, at tænke i grønne løsninger i erhvervslivet, og vi skal kunne tale om alle tilgængelige energikilder - også den nyeste version af kernekraft. Vi har brug for en stabil grøn energiforsyning mere end nogensinde.

Derfor kæmper jeg forat danske virksomheder bliver ved med at være en drivende spiller i den grønne omstilling, og for at vi når vores grønne målsætninger inden det er for sent. Klimaet kan ikke vente.


17. juni Af Lean Milo

82 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page